大学院保健福祉学研究科
Graduate School of Health and Welfare Science

大学院 ニュース・お知らせ

保健福祉科学専攻

栄養学大講座博士学位論文公聴会を行いました。

2021年2月1日(月)に博士学位論文公聴会を開催し、栄養学大講座からは1名が下記題目で発表しました。

• “Effects of long-term taurine supplementation on age-related changes in Sprague-Dawley rats and analysis of the molecular mechanisms underlying these effects.”
    (指導教員:山下広美)

またその成果は、主業績として雑誌Amino Acidsに
Yun Ma, Hitomi Maruta, Baojun Sun, Chengduo Wang, Chiaki Isono, Hiromi Yamashita. (2021) Effects of long-term taurine supplementation on age-related changes in skeletal muscle function of Sprague-Dawley rats, 53(2): 159-170.
として掲載されます。